Stukske geluk is een biologische pluktuin in Erembodegem. Ik zaai, plant en oogst een variatie aan seizoensbloemen, duurzaam geteeld. 

 

Er wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden, hormonen, verwarmde kassen of overmatig waterverbruik. De bloemen groeien op het ritme van de natuur. De slakken houden de Indische loopeenden wel onder controle. Hier groeit alles met geduld, liefde en passie.

 

Bloemen maken de wereld mooier en laten mensen dromen. Ze zijn er altijd op de betekenisvolle momenten in een mensenleven (geboorte, trouw, afscheid) om het moment te versterken.

 

Ik zie het als pure ‘Stukskes geluk’ als het ware, om het leven te vieren.

 

Kom genieten van de unieke locatie van de pluktuin en van een momentje voor jezelf!

 

Praktisch: de pluktuin is steeds bemand, indien gewenst krijg je dus ook een woordje uitleg. Breng een emmertje en snoeischaar mee.

 

Plukmomenten: zodra de pluktuin opengaat voor publiek, kan je hier de openingsuren raadplegen.

 

Door het koude en natte weer zal de pluktuin naar verwachting half juni, begin juli openen.  De precieze openingsdatum zal hier en op Instagram meegedeeld worden. Alvast bedankt voor jullie geduld! 

 

2023 is het opstartjaar van de pluktuin. Momenteel zijn alle bloemenbons en abonnementen reeds uitverkocht. Mochten er toch nog bloemen teveel zijn op het veld, zal dit aangekondigd worden op Instagram.