Bloemen bestellen

Stukske geluk is een ecologische bloemenpluktuin gelegen in Erembodegem.

Bloemen bestellen kan via een telefoontje of berichtje. Afhalen kan in de Hekelgemstraat 49 in Erembodegem. Er is voldoende parkeerplaats op de oprit.

Een boeket bloemen kost 30€. Hiervoor krijg je een groot boeket seizoensbloemen, mooi verpakt.

Bestel je bloemen via 0473/64.39.85 of via hello@stukskegeluk.be

Boeket afhalen

Bij Stukske geluk zijn we fan van weelderige boeketten met echte showstelers in de hoofdrol. Zoals rozen, dahlia's en pioenen.

De bloemen komen uit onze eigen pluktuin in Erembodegem. Daardoor kunnen we ook 'specialekes' aanbieden, bloemen die je niet vind bij de typische bloemenzaak. Wel bloemen die uniek zijn, met liefde geteeld en onbespoten. Van veld naar vaas, zonder lange afstanden af te leggen.

Je kan op vrijwel elk moment je boeket komen afhalen zolang ik thuis ben. Stuur of bel even om verder af te spreken. Betalen kan contant of met de Payconiq app.

Liever zelf plukken?

Kom je liever zelf plukken? De tuin ontdekken, kuieren tussen de Indische loopeenden? Schrijf je dan in voor een workshop' Zomeravond plukgeluk'! Neem een kijkje bij de workshops voor meer info.

Pluk jezelf gelukkig

Bloemen maken de wereld mooier en laten mensen dromen. Ze zijn er altijd op de betekenisvolle momenten in een mensenleven (geboorte, trouw, afscheid) om het moment te versterken.

Ik zie het als pure ‘Stukskes geluk’ als het ware, om het leven te vieren.

En geluk, daarvan kan je niet echt teveel hebben, toch?

 There are always flowers for those who want to see them -Matisse-