Huwelijksbloemen

Geluksdagen wil je het liefste voor altijd in je hart bewaren.

Wat als ik je zeg dat dat kan?

Als je je huwelijksboeket kon vereeuwigen in een kunstwerk om aan je muur te hangen?

Een blijvende herinnering aan de fijne momenten van een memorabele dag.

Bloemperskunst maakt dit mogelijk.

Hoe werkt het?

Ik pers op de traditionele manier met een houten pers, veel liefde en geduld. De afgelopen jaren heb ik mijn techniek geperfectioneerd om van verse bloemen gedroogde persbloemen te maken. Zo kun je blijvend genieten van een speciale dag en de bloemen die erbij horen.

We bespreken eerst via mail of het mogelijk is je boeket te persen en hoe je dit afgewerkt wil zien.

Sommige bloemen persen namelijk beter dan andere. Witte bloemen worden bijna altijd bruin, een boeket met enkel witte bloemen kan dus niet geperst worden.

Stappenplan

Breng het boeket verse bloemen na je huwelijk, feest of herdenkingsmoment binnen de 3 dagen langs voor de bloemen verwelken.

Zodra de bloemen geperst zijn, ga ik aan de slag om er een mooie compositie mee te maken voor jou. Ik bezorg jou via mail een foto van het ontwerp, en na jouw akkoord worden de bloemen gelijmd en ingekaderd. Reken op ongeveer 16 weken totdat je kunstwerk klaar is.

Mail voor meer informatie omtrent prijzen, of om alvast je plekje in de persen te reserveren naar hello@stukskegeluk.be.

There are always flowers for those who want to see them -Matisse-

Workshop

Voel je het kriebelen om je eigen bloemen te persen? Herkenbaar!

Bespaar jezelf de fouten die ik gemaakt heb en neem een vliegende start met de workshop 'Pressed flower art'.

Ik deel mijn manier van bloemenpersen met jou. Vervolgs gaan we aan de slag met reeds geperste bloemen en vullen we hier een mooie kader of borduurring mee.

Naar de workshops